Ved å klikke på "Aksepter" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler på enheten din.  Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

EOS - Ny oversikt

Heljar Suhr Mjøen
8.7.2024

Vi har lansert flere nye funksjoner i energioppfølgingssystemet, hvor målet er å gi et raskt overblikk over byggets energiforbruk.

Ny Oversikt

Den nye oversiktssiden viser et sammendrag av byggets målere, inkludert kostnader og CO2-ekvivalenter, slik at energiforbruket kan sees i et miljøperspektiv – nyttig for bærekraftsrapportering og kostnadskontroll. Forbruket for en valgt periode kan sammenlignes med samme periode året før, noe som hjelper med å forstå forbrukets utvikling over tid.

Fordeling

Fordelingsverktøyet gir en visuell fremstilling av energiforbruket Sirkelen i midten representerer hovedmåleren, mens nivåene utenfor viser undermålerne. Dette gjør det enkelt å se hvordan energiforbruket fordeler seg mellom ulike målere og områder.

Samlediagram

Samlediagrammet visualiserer alle energimålerne i ett diagram, med mulighet for sammenligning mot hovedmåler. Dette gjør det enkelt å analysere og sammenligne data på tvers av alle målere, og gir en helhetlig forståelse av energiforbruket.

Nytt Design ET-kurve

Vi har også oppdatert designet på ET-kurven for å kunne tilby flere muligheter til å sette forbruksgrenser og perioder. Den nye kurven viser avvik i rødt, og tegner en forbruksgrense basert på kWh eller prosentvis endring. Dette gjør det lettere å identifisere og reagere på uvanlige endringer i energiforbruket.

Oppsummering av Fordelene:

  • Forbedret Oversikt: Sammendrag og samlediagrammer gir rask og enkel tilgang til nøkkelinformasjon.
       
  • Bedre Fordeling: Visuelle verktøy for å forstå energiforbruket ditt i detalj.
           
  • Avanserte Analyseverktøy: Forbedringer på ET-kurven, med tilpasningsmuligheter for bedre energikontroll.

 

Vi jobber aktivt med å forbedre energioppfølgingssystemet for å møte brukernes behov. For tiden er dette et av våre fokusområder. Kontakt oss gjerne med tilbakemeldinger eller spørsmål. Din tilbakemelding er viktig for oss og bidrar til å gjøre tjenesten enda bedre.

Evolo Technologies AS, Alle rettigheter reservert. Organisasjonsnummer: 919 911 549
Utviklet av Mediaveien