Gjenbruk av SD anlegg

Heljar Suhr Mjøen
8.5.2023

Har du allerede etablert et SD-anlegg, men mangler tilgang og kontroll? Eller har du et toppsystem som er vanskelig å bruke, eller som ikke fungerer som det skal?

Mange bygg står i dag uten et fungerende toppsystem – det kan vi gjøre noe med. Ved å investere i et moderne toppsystem kan du oppnå mye bruksverdi til en lav investeringskostnad.

Evolo toppsystem er ofte veldig enkelt å koble opp mot eksisterende infrastruktur, for eksempel romstyring, ventilasjonsaggregat og energimålere.

Hva er et Toppsystem, og hva skal jeg med det?


Toppsystemet er nøkkelen til smart byggstyring og energieffektivisering.

Et toppsystem gir deg full oversikt og kontroll over det du trenger å vite om et bygg, slik at du kan optimalisere driften og redusere energiforbruket. Ved å investere i et toppsystem vil du kunne spare virksomheten din for betydelig kostnader knyttet til drift- og vedlikehold, samtidig som du gjør en viktig innsats for miljøet.

Evolo Toppsystem


Vi har brukt lang tid på å utvikle et toppsystem som er praktisk og tilgjengelig. Vår løsning kombinerer brukervennlighet med avanserte funksjoner, slik at du kan håndtere byggstyring og energieffektivisering på en smart måte. Brukervennlighet står høyt på vår prioriteringsliste, og vi tilbyr derfor et system som er enkelt å bruke for alle, uavhengig av teknisk bakgrunn.

For å sikre en vellykket integrering og en problemfri overgang til Evolo Toppsystem, vil våre erfarne partnere hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til implementering og idriftsettelse av løsningen i ditt bygg.

Gjør det billigere


Evolo Toppsystem kan som regel integreres med eksisterende infrastruktur, enten det gjelder romstyring, ventilasjonsanlegg eller energimålere. Man kan med andre ord benytte seg av utstyr som allerede er installert i bygget. Her er det altså gode muligheter for å spare penger og gjøre en investering som betaler seg raskt.

Ta kontakt - så setter vi deg i kontakt med en våre samarbeidspartnere.

Evolo Technologies AS, Alle rettigheter reservert. Organisasjonsnummer: 919 911 549
Utviklet av Mediaveien